Vi bygger ditt tralldäck i Danderyd, Stockholm

Ett tralldäck utgör grunden i en altan, terrass eller uteplats. Oftast är det en plats där du tillbringar några av livets bästa stunder: grillkvällar, frukostar, fester och andra tillfällen som gör livet värt att leva. Vi kan hjälpa dig att skapa platsen som ger dig mer av sådan guldkant i vardagen.

Våra hantverkare bygger trall av hög kvalitet

Vi är en trallbyggare vars arbetslag består av hantverkare som alla har många års erfarenhet av att bygga altaner, trallar och annat. Du får ett resultat av betydligt högre kvalitet och estetiskt utseende om du låter professionella hantverkare bygga åt dig. När vi bygger är det inte bara dina högt ställda krav vi vill motsvara, utan vi vill också leva upp till våra egna förväntningar. Det gör att vi garanterar att vi kommer ge dig ett resultat du blir nöjd med.

Förgyll livet med en veranda, uteplats eller terass

Oavsett vilken typ av trätrall du vill ha kan vi bygga den. Vi bygger från monteringsfärdiga byggsatser, från arkitektritning eller utifrån dina specifikationer. Det kan vara en uteplats som fungerar som en oas mitt i din trädgård, eller en tillbyggnad till ditt bostads- eller fritidshus. Vi bygger impregnerat trä eller ett material som du har valt.

Sänk renoveringskostnaden med ROT-avdrag

Om trätrallen byggs som en tillbyggnad till en fastighet så har du rätt att göra ROT-avdrag. Vårt råd till dig är att du hör av dig till Skatteverket inledningsvis och hör dig för med dem om du har ROT-avdrag att ta ut. Som mest kan avdraget uppgå till 50 000 kr per år. Avdraget görs för själva arbetskostnaden.

Hör av dig till oss

Det är inget att vänta på. Om du spenderade förra sommaren utan en uteplats att spendera tid på, låt det vara den sista i det avseendet. Kontakta oss och presentera din idé så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Offert? Hör med en bra lokal byggentreprenör idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *